Coaching Goirle

Coaching Goirle

Coach Goirle

Ben je op zoek naar een coach in Goirle of de regio Tilburg?

Vraag je jezelf op dit moment in je leven af of dit is wat je wil……in je werk, relatie, studie? Voel je je vastlopen en kom je er niet verder mee? Als coach wil ik samen met jou op weg gaan on vragen als ‘wat wil ik, wie ben ik’ te beantwoorden.

Er is moed voor nodig om echt naar jezelf te kijken en jezelf wezenlijke vragen te stellen. Daar ondersteun ik je met aandacht en zorg bij.


Inzicht en begeleiding

Inzicht in je eigen persoon en hoe je functioneert op je werk, in je relatie, naar andere mensen toe. Daar gaat het om bij coaching.

Kun je omgaan met stress, kun je NEE zeggen, kun je assertief reageren, kun je grenzen stellen en je prive-leven en werk scheiden? Wil je meer balans in je leven, wil je voelen dat je ertoe doet?

coaching

Kan dit wel een beetje of veel verbeteren en heb je daar begeleiding bij nodig?

Of zit je vast door een burn-out, relatiebreuk, ontslag of andere levensgebeurtenis? Voelt het als een put waar je steeds dieper in dreigt te raken, als een negatieve spiraal?


Oplossingsgerichte coach

Als oplossingsgerichte coach wil ik vooral met jou kijken naar wat er werkt, wat er wel goed ging en niet als eerste diep op de problemen ingaan. Die komen ook zeker aan bod, maar het gaat om de oplossingen die je zelf vindt door de coachingsgesprekken.

Door inzicht in jouw gedachten, overtuigingen en waarden, kun je tot verandering van gedrag komen, kun je relaties verbeteren en keuzes maken die bij jou passen.

Wil je een afspraak met me maken of heb je een vraag? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.

Jeannette van Hoek
Geregistreerd bij VIT en RBCZ